Rondleiding bierbrouwerij Amsterdam – Privé tour

Bierproeverijen Amsterdam

Rondleiding bierbrouwerij in Amsterdam – privé tour

De bierbrouwerij rondleiding van Brew Bus Amsterdam is een perfect uitje voor groepen. Met de Brew Bus rijden jullie naar drie microbrouwerijen in Amsterdam. Bij elke stop krijg je een bierproeverij en uitleg over de brouwerijen.

Deze tour is super leuk voor bierliefhebbers. Maar ook als je (nog) geen verstand hebt van speciaal bieren dan ben je van harte welkom op de tour. De enthousiaste bier gids vertelt onderweg van alles over bier en het brouwproces. Daarnaast ga je ook verschillende speciaal bieren proeven.

Ben je niet op zoek naar een privé bierbrouwerij rondleiding? Bekijk hier de informatie over de reguliere brouwerij tour.

bierbrouwerij rondleiding amsterdam prive tour
bierbrouwerij rondleiding prive Amsterdam

Voor wie is deze bierbrouwerijen rondleiding geschikt?

Dit uitje is super leuk als teambuilding activiteit met het bedrijf. Ook met jouw vriendengroep of vriendinnengroep, of als familie uitje. Eigenlijk is het voor iedereen boven de 18 een leuke bierbrouwerijen rondleiding tour ;-).

Heb je iemand in de groep hebben die helemaal niet van bier of alcohol houdt? Dan verzorgen wij graag andere lekkere drankjes voor deze persoon (met of zonder alcohol). Ook zonder het drinken van de speciaalbiertjes is de Brew Bus Amsterdam tour erg leuk om te doen.

Wanneer kun je de bierbrouwerij rondleiding tour met een groep boeken?

De privé tour kun je 7 dagen per week boeken. Op basis van jullie gewenste datum kiezen wij 3 leuke microbrouwerijen uit die jullie gaan bezoeken.

We starten de bierbrouwerij rondleiding tour meestal rond 14:00 uur in de middag. Hebben jullie een andere tijd in gedachten? Dan gaan wij graag voor jullie aan de slag met een geschikt programma.

rondleiding bierbrouwerijen amsterdam
Rondleiding bierbrouwerij Amsterdam

Vanaf hoeveel personen kun je een eigen bus boeken?

Een privé rondleiding bierbrouwerij tour kun je al boeken vanaf 6 personen. Minder dan 6 personen of wil je gezellig met anderen op de bus? Dan is het ook mogelijk om de reguliere tour te boeken

De reguliere tour vertrekt elke zaterdag om 14:00 uur vanaf Overhoeksplein in Amsterdam Noord. Je hebt een online ticket nodig om mee te kunnen gaan met de reguliere tour. De tickets kun je tot 1 dag van te voren kopen op onze website.

Wat kost het om een de tour voor een groep te boeken?

De privé tour bieden we aan vanaf € 59,50 per persoon, de prijs is afhankelijk van het aantal personen:

  • vanaf 6 t/m 8 personen: € 79,50 per persoon*
  • vanaf 9 t/m 14 personen: € 79,50 per persoon
  • vanaf 15 t/m 19 personen: € 69,50 per persoon
  • vanaf 20 personen: € 59,50 per persoon

Voor deze prijs heb je het volgende allemaal inclusief:

  • Privé bus met nuchtere chauffeur 😉
  • Startlocatie naar keuze**
  • 3 bezoeken aan lokale microbrouwerijen
  • 9 speciaalbier proefglazen
  • Enthousiaste biergids
  • Tour van 3 uur

Daarnaast kun je de reservering nog uitbreiden met Brew Bus Merchandise. Een gaaf aandenken zoals een Brew Bus hoody of t-shirt. Of een bierpakketje met speciaalbieren voor thuis.

Maar we kunnen je ook helpen met een lunch voor de tour. Of een borrel of diner in een proeflokaal van een bierbrouwerij na afloop van rondleiding. De mogelijkheden zijn eindeloos!

* De tour t/m 8 personen wordt gereden met een kleinere bus, de chauffeur is dan tevens de biergids.

** in en rondom Amsterdam, buiten Amsterdam kan ook voor een (eventuele) meerprijs.

 

 

Related