cropped-LOGO_BREWBUS_22_K__febd0d

Bier cadeau – Gift Card Brew Bus Amsterdam

Bierproeverij cadeaubon, het leukste bier cadeau! 

Hier koop je een cadeaubon voor de leukste bierproeverij van Amsterdam! Deze cadeaubon koop je bij Brew Bus Amsterdam. Het leukste bier cadeau om te geven of te krijgen voor een verjaardag. Of als goedmakertje, zomaar, of misschien ook wel om gewoon jezelf te trakteren.

Met de aankoop van een cadeaubon geef je een tour van Brew Bus Amsterdam bier cadeau zonder datum. Zodat de ontvanger van het bier cadeau zelf kan kiezen wanneer hij of zij met de brouwerijen tour mee kan voor de bierproeverij.

Ben je niet op zoek naar een cadeaubon? Bekijk hier de informatie over de reguliere tour.

Bier cadeau Brew Bus Amsterdam
Bier cadeau Brew Bus Amsterdam

Wat geef je cadeau?

Je hebt met de cadeaubon recht op een ticket voor de brouwerijen tour Brew Bus Amsterdam. Met de tour bezoek je 3 microbrouwerijen in Amsterdam. In elke brouwerij die je bezoekt tijdens de tour krijg je wat te horen over de brouwerij en de speciaalbieren die zij maken.

Vervolgens krijg je ook een heerlijke bierproeverij van 3 verschillende bieren van deze brouwerijen. Daarom is het een super leuke tour door Amsterdam die je op plekken brengt waar je anders niet komt. De tour duurt bijna drie uur. Maar het is goed om te weten, dat er altijd een chauffeur mee op de bus die nuchter blijft ;-).

Inhoud van dit bier cadeau

Wat zit er precies inclusief in de bon? De hele middag vermaak (de tour duurt bijna 3 uur) 3 bezoekjes aan kleinschalige Amsterdamse brouwerijen Bij elke stop een bierproeverij met 3 proefglazen bier (9 proefglazen in totaal) Begeleiding van een enthousiaste biergids die je naar juiste plekken brengt Een bus met een nuchtere chauffeur.

Bierproeverij cadeau bij brouwerij
Bierproeverij cadeau bij brouwerij

Hoe koop je een cadeaubon voor de bierproeverij?

Op de ticket pagina kies je voor hoeveel personen je een cadeaubon wilt kopen. Vervolgens klik je door en op de volgende pagina kun je aanvinken dat je een ticket zonder datum wilt kopen om cadeau te doen. Daarna kun je jouw gegevens invullen. Vervolgens kun je online de betaling doen Je krijgt direct per email de cadeaubon toegestuurd in PDF.

Hoe kan de ontvanger de cadeaubon verzilveren?

Na het boeken van de bon krijg je een email met een digitale cadeaubon toegestuurd. Deze cadeaubon kun je printen om de bierproeverij in Amsterdam cadeau te geven. Of je geeft ‘m digitaal, dan scheelt een printje 😉 .

De ontvanger kan zelf een reservering maken op onze website. Hier kies je de datum en het aantal personen waarvoor hij of zij wilt boeking. Bij ‘ik heb een kortingscode’ vul je vervolgens de code in van de bon, zodat er niet afgerekend hoeft te worden.

Kort samengevat, via deze link boek je jouw cadeaubon voor de bierproeverij bij Brew Bus Amsterdam :). Selecteer in stap 2 cadeaubon en de rest spreekt voor zich. Op deze pagina zie je de actuele dagen en vertrektijden van de tour.

Zakelijk bier cadeau?

Interesse om de cadeaubon aan uw personeel te geven als kerstpakket, als bedankje, bonus teambuilding uitje? Of misschien wel aan uw goede en/of slechte relaties? Alles is mogelijk! Neem contact met ons op via hello@brewbusamsterdam.com voor meer informatie. We denken graag met je mee!

Bierproeverij cadeau Amsterdam
Bierproeverij cadeau Amsterdam

Wist je dat je ook een privé Brew Bus Amsterdam tour kunt boeken met een groep. De privé tour kan starten op een datum naar keuze, een tijd naar keuze en een startplek naar keuze. Op basis van jouw wensen passen wij de tour voor jullie aan. Dus als je nog een bedrijfuitje, vrijgezellenfeest of familie uitje moeten regelen, dan kun je ook bij ons terecht. Lees hier meer over de privé tour.

Als je vragen hebt over de cadeaubon dan kun je contact met ons opnemen via het contactformulier, mailen naar hello@brewbusamsterdam.com of je kunt ons bellen op +31 20 215 7343.

Related

Bierproeverij Amsterdam

Een levendige Bierproeverij in Amsterdam! The Mystery Beer Tasting   Terwijl onze biergids je leuke feitjes vertelt over bier en allerlei andere sterke verhalen, geniet

Read More »