cropped-LOGO_BREWBUS_22_K__febd0d

Bierproeverij Amsterdam

Een levendige Bierproeverij in Amsterdam!

The Mystery Beer Tasting

 

Terwijl onze biergids je leuke feitjes vertelt over bier en allerlei andere sterke verhalen, geniet je van een lokale bierproeverij in Amsterdam. Je leert op een leuke en interactieve manier meer over de bieren, de brouwerijen en het brouwproces. Een perfecte activiteit voor bierliefhebbers!

 

Bierproeverij Amsterdam

Voel de spanning van onze mysterieuze bierproeverij 😉 Met (nieuwe) vrienden word je getrakteerd op een top middag in Amsterdam! Deze mysterieuze bierproeverij van 1 uur wordt tegenover Amsterdam Centraal Station georganiseerd in een gezellige bar.

Onze enthousiaste biergids vertelt je interessante verhalen over de bieren en brouwerijen, tijdens de proeverij krijg je 5 verschillende proefglazen bier en worden er hapjes/snacks geserveerd.

Of je nu een doorgewinterde bierliefhebber bent of gewoon op zoek bent naar een unieke activiteit, deze ervaring brengt plezier en vermaak voor iedereen. Kom met ons mee en ontrafel de mysteries die in elk glas verborgen zijn!

Wat kun je verwachten van de Mystery Beer Tasting?

  • Boekbaar vanaf 1 persoon
  • € 25,00 per persoon
  • De bierproeverij is van donderdag tm zondag van 16:00 tot 17:00 uur
  • De bierproeverij vindt plaats bij het Lovers Cafe (Prins Hendrikkade 20a, Amsterdam), tegenover CS
  • De bierproeverij duurt 1 uur
  • 5 proefglazen in totaal
  • kaas/worst en nootjes
  • Enthousiaste biergids

 

 

Brouwerij bezoek Brew Bus Amsterdam

 

 

Of toch meer interesse in onze #1 Bier & Brouwerijen Tour?

Ben je op zoek naar een uniek uitje met je vriend(en), familie, of vage kennissen? Of een teambuilding middag met collega’s en/of relaties? Dan kun je ook kiezen voor de #1 Bier & Brouwerijen Tour en ga je met de bus langs 3 verschillende brouwerijen voor een rondleiding en 3 verschillende bierproeverijen. De tour duurt 3 uur en vertrekt elke vrijdag en zaterdag vanaf het Overhoeksplein om 14:00 uur, vlak bij Centraal Station. Per persoon kost een ticket € 59,50. Ook is het mogelijk om de bus af te huren met of voor een prive groep. Lees hier verder voor meer info en/of tickets 

Bierproeverij cadeau geven?

Een bierproeverij cadeau geven kan ook, zeker een uniek cadeau! Een liefhebber van bier maak je hier zeker blij mee, maar natuurlijk ook iemand die niet per se heel erg geïnteresseerd is in bier, maar wel in heel veel gezelligheid! In stap 2 bij het kopen van een ticket, kun je de optie giftcard selecteren. Je hebt de giftcard dan meteen in je inbox, geen levertijd, natuurlijk wel erg handig als je last minute nog een cadeau moet geven aan iemand. Lees hier meer over de bierproeverij Amsterdam cadeau geven.

Related

Bierproeverij Amsterdam

Een levendige Bierproeverij in Amsterdam! The Mystery Beer Tasting   Terwijl onze biergids je leuke feitjes vertelt over bier en allerlei andere sterke verhalen, geniet

Read More »