cropped-LOGO_BREWBUS_22_K__febd0d

Privé tour met een eigen bus!

Private- Beer-Brewery-tour

Privé tour langs de Brouwerijen met een eigen bus!

De Privé tour van Brew Bus Amsterdam is een perfect uitje voor groepen of eventueel ook een klein gezelschap. Met de Brew Bus rijden jullie naar drie microbrouwerijen in Amsterdam. Bij elke stop krijg je een bierproeverij en uitleg over de brouwerijen.

Deze tour is super leuk voor bierliefhebbers. Maar ook als je (nog) geen verstand hebt van speciaal bieren dan ben je van harte welkom op de tour. De enthousiaste bier gids vertelt onderweg van alles over bier en het brouwproces. Daarnaast ga je ook verschillende speciaal bieren proeven.

Ben je niet op zoek naar een privé bierbrouwerij rondleiding? Bekijk hier de informatie over de reguliere brouwerij tour.

 

Bierproeverij cadeau bij brouwerij

 

Voor wie is deze privé tour geschikt?

Dit uitje is super leuk als teambuilding activiteit met het bedrijf. Ook met jouw vriendengroep of vriendinnengroep, of als familie uitje. Eigenlijk is het voor iedereen boven de 18 een leuke bierbrouwerijen rondleiding tour ;-).

Heb je iemand in de groep hebben die helemaal niet van bier of alcohol houdt? Dan verzorgen wij graag andere lekkere drankjes voor deze persoon (met of zonder alcohol). Ook zonder het drinken van de speciaalbiertjes is de Brew Bus Amsterdam tour erg leuk om te doen.

Wanneer kun je de privé tour met een groep boeken?

De privé tour kun je 7 dagen per week boeken. Op basis van jullie gewenste datum kiezen wij 3 leuke microbrouwerijen uit die jullie gaan bezoeken.

We starten de bierbrouwerij rondleiding tour meestal rond 14:00 uur in de middag. Hebben jullie een andere tijd in gedachten? Dan gaan wij graag voor jullie aan de slag met een geschikt programma.

 

Vanaf hoeveel personen kun je een eigen bus boeken?

Een privé rondleiding bierbrouwerij tour kun je al boeken vanaf 6 personen. Minder dan 6 personen of wil je gezellig met anderen op de bus? Dan is het ook mogelijk om de reguliere tour te boeken

De reguliere tour vertrekt elke zaterdag om 14:00 uur vanaf Overhoeksplein in Amsterdam Noord. Je hebt een online ticket nodig om mee te kunnen gaan met de reguliere tour. De tickets kun je tot 1 dag van te voren kopen op onze website.

Wat kost het om een de tour voor een groep te boeken?

De privé tour bieden we aan vanaf € 59,50 per persoon, de prijs is afhankelijk van het aantal personen:

 • vanaf 6 t/m 8 personen: € 69,50 per persoon*
 • vanaf 9 t/m 14 personen: € 79,50 per persoon
 • vanaf 15 t/m 19 personen: € 69,50 per persoon
 • vanaf 20 personen: € 59,50 per persoon

* De tour t/m 8 personen wordt gereden met een kleinere bus, de chauffeur is dan tevens de biergids.

Wat is er allemaal inbegrepen?

Voor deze prijs heb je het volgende allemaal inclusief:

 • Privé bus met nuchtere chauffeur 
 • Startlocatie naar keuze*
 • 3 bezoeken aan lokale microbrouwerijen
 • 9 speciaalbier proefglazen
 • Enthousiaste biergids
 • Tour van 3 uur

 

Daarnaast kunnen we je ook een lunch voorafgaand of een diner na afloop van de Privé tour voor je verzorgen in 1 van de brouwerijen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

*In en rondom Amsterdam, buiten Amsterdam kan ook voor een (eventuele) meerprijs.

Hoe kan ik boeken?

Als je ons de volgende info kunt geven via het contact formulier:

 • Datum:
 • aantal personen:
 • vertreklocatie:
 • Lunch/diner optie: ja of nee

 

Dan nemen binnen 48 uur contact met je op met daarin de mogelijkheden en/of een direct voorstel

Related

Bierproeverij Amsterdam

Een levendige Bierproeverij in Amsterdam! The Mystery Beer Tasting   Terwijl onze biergids je leuke feitjes vertelt over bier en allerlei andere sterke verhalen, geniet

Read More »