cropped-LOGO_BREWBUS_22_K__febd0d

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Vrijgezellenfeest Amsterdam

Het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam!

Een vrijgezellenfeest in Amsterdam organiseren is vaak behoorlijk wat gedoe. Er zijn zoveel mogelijkheden, maar wat is er nou echt leuk?

Daarom hebben wij voor jou een compleet programma opgesteld zodat jullie alleen nog maar hoeven te genieten. Het ultieme vrijgezellenfeest in Amsterdam:

Brew Bus Amsterdam

Bezoek met Brew Bus Amsterdam drie brouwerijen, inclusief 3 bierproeverijen en een rondleiding in de brouwerij. Tijdens deze bus tour van 3 uur neemt een bier gids je mee naar 3 verschillende microbrouwerijen in Amsterdam. Naast de nodige bierconsumpties leer je ook nog wat leuke feitjes over bier en Amsterdam zelf

Tour de BonTon

Tijdens BonTon tour van ongeveer een uur, die wordt gehost door een voormalig sekswerker, ontdek je de meeste exclusieve strip- en seksclub van Amsterdam.

Diner bij Beer & Barrels

Je sluit de dag af bij Beer & Barrels, dit is midden in het uitgaanscentrum van Amsterdam op het Rembrandtplein. Een tafel met eigen biertap is mogelijk en heerlijke (vlees) gerechten van de grill worden geserveerd tijdens het diner.

Prijs en tijden

Dit gehele programma is al mogelijk vanaf 99 euro per persoon*. De dag begint met de Beer & Brewery Tour van Brew Bus Amsterdam om 14:00 uur vanaf het Overhoeksplein. Dit is tegenover het Centraal Station.

Om 17:00 uur ben je weer terug op het Overhoeksplein. Vanaf het Centraal Station kun je dan eenvoudig met de Metro (halte Vijzelgracht) naar Tour de Bon Ton, dit zit vlak naast de Heineken Experience aan de Stadhouderskade. De Tour begint om 18:30 en duur een uur.

Om 20:00 uur is de tafel gereserveerd bij Beer & Barrels op het Rembrandtplein, dit is ongeveer 10 minuten lopen vanaf Tour de BonTon.

Mocht je toch liever alleen een los onderdeel willen boeken van dit fantastische dagprogramma, dan is dat ook bespreekbaar.

Boekingen

Voor meer vragen en/of reserveringen, neem contact op met Brew Bus Amsterdam.

*Prijs is afhankelijk van de verschillende opties die er uiteindelijk worden gekozen

Latest Post

Buy 1 Get 1
FREE
*Terms & Conditions Apply